TRYSIL MAT & CATERING

BAR TRYSIL • VESTIBYLEN CAFÉ

Trysil Mat & Catering leverer valgfri mat til både fastboende og turister.
Det være seg enkle gryteretter eller tre-retters middager. Maten kan leveres til både store og små selskaper som kan være ute i det fri, eller på hytta.

Vi leverer selvsagt også koldtbord, tapasbuffét, snitter og ellers alt av påsmurt - sjekk menyen under!

Hvis du ønsker kan du også få egen kokk og servitør(er) med ute i det i fri eller på hytta for den saks skyld. Det er billigere enn du tror!

Ved arrangementer utendørs har vi partytelt og kan dekke til ca 50 gjester.
Våre kokker helgriller lam til grillfesten!

Helgrilla lam ? Våre kokker fikser det til grillfesten.

Helstekt indrefilet gjør alltid lykke

Vi leverer koldtbord og tapasbuffeter i alle varianter!

Vår cateringmeny:

Last ned vår cateringmeny i pdf-format her.
FROKOST
Vi leverer frokost hjemme, på hytta eller på jobben, servert oppdelt på fat.
  • Kokt egg, skinke, salami, hvitost, brunost, syltetøy, agurk og tomat. Nystekte rundstykker, brød og smør. Melk og juice. (E,M)135,-
  • EKSTRA:
  • Yougurt (M)15,-
  • Eggerøre (E,M)15,-
  • Bacon15,-
  • Røykelaks (F)20,-
  • Frukt20,-
LUNSJ
  • SMØRBRØD:
  • Ost og skinke (M)79,-
  • Reker med majones (SK,E) 79,-
  • Karbonade med stekt løk.(M,E) 79,-
  • Røkelaks med eggerøre.(F,M,E)79,-
  • Kalkun med waldorfsalat (N,M,S)79,-
  • Roastbiff med remulade (E)79,-
  • SNITTER
  • Valgfritt pålegg35,-
  • RUNDSTYKKER
  • Valgfritt pålegg39,-
  • GRØNNE ALTERNATIVER
  • Pastasalat med pesto og kylling (N)125,-
  • Salat med sprøtt bacon og pinjekjerner (N)125,-
  • Bønne og linse-salat med laks (F)125,-
  • GRYTERETTER
  • Elghakk (M)165,-
  • Chili con carne 165,-
  • Kyllinggryte med karri (M)165,-
  • Lammegryte (M)205,-
  • Høstgryte av vilt (M)205,-
  • Finnbiff (M) 175,-
  • Bacalao (F) 195,-
  • Bønnegryte vegetar145,-
Gryterettene serveres med mandelpotetstappe eller ris, brød og smør (M;G)
FORRETTER
  • Skogsoppsuppe, blomkålsuppe, løksuppe eller kremet blåskjellsuppe (M,B)85,-
  • Carpaccio av viltfilet med Kvit kaprin, ruccola, pinjekjerner og balsamico (M,N)105,-
  • Akevittgravet reinsdyrfilet servert på potet med tyttebærrømme (M)155,-
  • Siktrio fra Femund (F,M)105,-
  • Ørretrogn på toast servert med rødløk og rømme (M,F)135,-
HOVEDRETTER
Ved catering leveres hovedrettene i engangsemballasje, ikke porsjonsanrettet.
  • Tradisjonell stek av rein eller elg, med stekt sopp, rosenkål og viltsaus (M,G) 255,-
  • Porterstek av elg med brokkoli, blomkål og gulrot (M)255,-
  • Heltstekt filet av okse med stekte rotgrønnsaker og rødvinssaus295,-
  • Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og sjysaus245,-
  • Skinkestek og medisterkaker med surkål, kokte grønnsaker og brun saus (M,G)195,-
  • Ørretfilet med rotgrønnsaker og rømmesaus (M,F)215,-
  • Bakt ørret med glasert rødbete, rotmos og dill saus (M,F)205,-
  • Ostefylt baconsurret kylling med champingnonsaus og frisk salat (M)195,-
Til hovedrettene kan det velges mellom følgende poteter:
Fløtegratinerte poteter, ovnsbakte poteter, kokte poteter eller mandelpotetstappe (M)
DESSERTER
  • Hjemmelaget fruktsalat med krem (M)85,-
  • Tilslørte bondepiker (M)85,-
  • Karamellpudding med krem og karamellsaus (M) 85,-
  • Tjukkmjølkspannacotta med multe (E,M)105,-
  • Sjokoladefondante med vaniljeis (G,M,N)95,-
  • Kaker: pris på forespørseL
OM LEVERING OG ANDRE TJENESTER
  • Utkjøring
  • -Trysil sentrum og Trysil Sør300,-
  • -Fageråsen400,-
  • Til omliggende grender og hytteområder etter avtale
  • Leie av kokk eller servitør, pr time 450,-

Allergener merket i menyen ( ) =
Melk, Nøtter, Egg, Selleri, Skalldyr, Bløtdyr og Gluten.

Lei en kokk på hytta i Trysil

Frokost


Vi leverer frokost hjemme, på hytta eller på jobben, servert oppdelt på fat.
 
Kokt egg, skinke, salami, hvitost, brunost, syltetøy, agurk og tomat.(E,M)
Nystekte rundstykker, brød og smør. Melk og juice kr 135,-
 
Ekstra:
Youghurt kr 15,- (M)
Eggerøre kr 15,- (E,M)
Bacon kr 15,-
Røkelaks kr 20,- (F)
Frukt kr 20,-

Lunsj


 
Smørbrød
Ost og skinke (M) kr79,-
Reker med majones (SK,E) kr79,-
Karbonade med stekt løk.(M,E) kr79,-
Røkelaks med eggerøre.(F,M,E) kr79,-
Kalkun med waldorfsalat (N,M,S) kr79,-
Roastbiff med remulade (E) kr79,-

Snitter      
valgfritt pålegg kr 35-                  
Rundstykker
valgfritt pålegg kr 39,- (G)

Grønne alternativer
Pastasalat med pesto og kylling.(N)   kr 125,-
Salat med sprøtt bacon og pinjekjerner.(N)   kr 125,-
Bønne og linse-salat med laks. (F)   kr 125,-

Gryteretter
Elghakk kr 165,- (M)
Chili con carne kr 165-
Kyllinggryte med karri kr 165,-(M)
Lammegryte kr 205,-(M)
Høstgryte av vilt kr 205,-  (M)  
Finnbiff kr 175,- (M)
Bacalao kr 195,-
Bønnegryte vegetar                  kr 145,-

Gryterettene serveres med mandelpotetstappe eller ris, brød og smør (M;G)

Forretter


Skogsoppsuppe, blomkålsuppe, løksuppe, kremet blåskjellsuppe kr   85,- (M,B)
Carpaccio av viltfilet med Kvit kaprin, ruccola, pinjekjerner og balsamico kr 105,- (M,N)
Akevittgravet reinsdyrfilet servert på potet med tyttebærrømme kr 155,- (M)
Siktrio fra Femund kr 105,- (F,M)
Ørretrogns toast servert med rødløk og rømme kr 135,- (M,F)

Hovedretter


Ved catering leveres hovedrettene i engangsemballasje, ikke porsjonsanrettet.
 
Tradisjonell stek av rein eller elg, med stekt sopp, rosenkål og viltsaus kr 255,- (M,G)
Porterstek av elg med brokkoli, blomkål og gulrot kr 255,- (M)
Heltstekt filet av okse med stekte rotgrønnsaker og rødvinssaus kr 295,-
Lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og sjysaus kr 245,-
Skinkestek og medisterkaker med surkål, kokte grønnsaker og brun saus kr 195,- (M,G)
Ørretfilet med rotgrønnsaker og rømmesaus kr 215,- (M)
Bakt ørret med glasert rødbete, rotmos og dill saus kr 205,- (M)
Ostefylt baconsurret kylling med champingnonsaus og frisk salat kr 195,- (M)
 
Til hovedrettene kan det velges mellom følgende poteter:
Fløtegratinerte poteter, ovnsbakte poteter, kokte poteter eller mandelpotetstappe (M)

Desserter


Hjemmelaget fruktsalat med krem kr 85,- (M)
Tilslørte bondepiker kr 85,- (M)
Karamellpudding med krem og karamellsaus kr 85,-(M)
Tjukkmjølkspannacotta med multe kr 105,- (E,M)
Sjokoladefondante med vaniljeis kr 95,-(G,M,N)
Kaker – pris på forespørsel  
 

Generelt


Utkjøring i Trysil sentrum, Trysil Sør  kr 300,-
- Til Fageråsen kr   400,--

Til omliggende grender og hytteområder etter avtale.

Leie av kokk eller servitør, pr time                               kr   450,-

Allergener merket i menyen() = Melk, Nøtter, Egg, Seleri, Skalldyr, Bløtedyr og Gluten
Vi leverer rundstykker
Vi leverer snitter i alle varianter